Ungjilli transformon pikëpamjen tënde për jetën – rrjedhimisht transformon jetën! Provoje duke i hedhur një sy Ungjillit të Markut. Ne do të ndihmojmë me video të shkurtra përmbledhëse për çdo kapitull ose paragraf. Shiko videon, lexo tekstin vetë nga Bibla (Marku 1) dhe na kontakto për pyetje

Rregjistrohuni për të marrë inkurajim me email

Vendosni adresën tuaj të emailit në hapësirën më poshtë për të marrë inkurajimet në adresën tuaj